Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

I kön till Portugal

I gårdagens NA-artikel som mest handlade om Arvid Brorsson kunde man även läsa en del om förberedelserna inför matchlägret i Portugal. Sju juniorer har ombetts förbereda sig för att eventuellt resa med till Algarve.

I den kön hittar man: Arvid Brorsson (-99), Kevin Johansson (-98), Viktor Walldén (-98), Adam Bark (-00), Ebrima Jaiteh (-98), Martin Trinh (-00) och Viktor Franssila (-98).

Intressant på sätt och vis är det väl att ÖSK inte vet hur många som skall få åka med. Anledningen är nog att precis som förra året hoppas man att kunna fylla på med ytterligare nyförvärv innan det blir resdags. Blir det någon sådan så får en av juniorerna offra ”sin plats” och stanna hemma.

NA: Pojklandslagsmannen Arvid Brorsson debuterar i ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.