Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Junior- och pojkallsvenskan 2017

Jag hittade lagsammansättningen för årets junior- och pojkallsvenska. Precis som förra året kommer killarna i U19 att tillhöra den norra serien medan de yngre i U17 får de längre resor som den södra serien innebär. Spelprogrammet är däremot inte klart än, men det brukar bli en lång säsong med så många lag i serien.

I U19 kommer ÖSK att få möta följande lag: AIK, Assyriska FF, Djurgården, FC Djursholm, Gefle IF, GIF Sundsvall, Hammarby IF, IF Brommapojkarna, IFK Lidingö, Sollentuna FK, Täby FK, Vasalunds IF och Åtvidabergs FF.
SvFF: U19 Allsvenskan Norra


I U17 kommer ÖSK att få möta följande lag: BK Häcken, Falkenbergs FF, GAIS, Halmstads BK, Helsingborgs IF, IF Elfsborg, IFK Göteborg, IFK Norrköping, Jönköpings Södra IF, Malmö FF, Mjällby AIF, Trelleborgs FF och Örgryte IS
SvFF: U17 Allsvenskan Södra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.