Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal – DM-slutspel 2017: Ungdomens dag i Idrottshuset

I morgon (lördag) gör lagen i de fyra ungdomsklasserna upp om finalplatserna i årets Futsal-DM. ÖSK är representerade i F15, F17 och P15. Inget ÖSK-lag ställde däremot upp i P17 vilka prioriterade utomhusträning och ligacup.

ÖSK-lagen och deras potentiella finalmotståndare spelar på följande tider i Gamla Idrottshuset:

F15 09:20 ÖSK Söder – Adolfsbergs IK
P15 10:15 Örebro SK – Laxå IF
F15 11:10 Lillån FK – IFK Askersund
P15 12:05 Lekebergs IF – IK Sturehov
F17 13:00 ÖSK Söder – IF Eker Örebro
F17 14:50 Rynninge IK – Yxhults IK

De olika lagen har redan mött varandra en gång i gruppspelet som fungerar som kvalificering för slutspelet. Då blev det följande resultat för ÖSK-lagen:
F15 ÖSK Söder – Adolfsbergs IK 1-0
P15 Örebro SK – Laxå IF 6-0
F17 ÖSK Söder – IF Eker Örebro 5-1

ÖSK-lagen i P15 och F17 får gälla som favoriter i morgon i sina respektive matcher med brasklappen att P15 varit i Växjö igår och idag (!) för spel i en cup på fullstor plan inomhus. Det bli säkert lite jäktigt för dem att ta sig hem till Örebro för att sedan vara klara, fräscha och spelsugna till kvart över tio på förmiddagen.

I F15 den yngsta flickklassen har jag en känsla att inget av lagen egentligen skall ses som favoriter – det kan nog bli så att slumpen eller en felstuds avgör den matchen.

För ÖSK F17 gäller att de kommer till spel med följande starka matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Lisa Davidsson (mv), Ebba Lundkvist, Emma Pettersson, Klara Albertsson, Medina Secovic, Emma Östlund (k), Julia Andersson, Vanessa Mujic, Linnea Wetterberg och Agnes Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.