Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Ring fortsätter i ÖSK

Sebastian Ring fortsätter i ÖSK.

NA gjorde ett tappert försök med ett direktsänt inslag från ÖSKs första träning för året. Kylan (-12 grader) gjorde nog att inslaget blev ganska kort. Precis som träningspasset eftersom man bara körde utomhus med lätt träning under en halvtimme. Johan Mårtensson och Maic Sema intervjuades kort och båda tyckte ändå att det var skönt att komma igång. (Vad annat kan de säga?).

Saknades gjorde Oscar Jansson och Viktor Sköld som fortfarande befinner sig i den sk. rehabiliteringstrappan efter deras ihopnickning under en av de sista träningarna före julhelgen. Båda sägs dock må bättre men de kör fortfarande inomhus  i gymmet. Axel Kjäll lät lite osäker på om man kan räkna med dem till den första träningsmatchen (IK Sirius) om två veckor.

Dagens stora nyhet kom då Magnus Sköldmark intervjuades som avslutning på inslaget. Han hade inte något nytt att säga beträffande ÖSKs jobb med att värva en mittback och en anfallare. ”Vi jobbar på det”  är standardsvaret och av det blir man inte mycket klokare.

Däremot lät det som om ÖSK och Sebastian Ring nu gjort upp om en fortsättning för vänsterbacken i ÖSKs trupp. Alla papper är inte påskrivna än, men man verkar i alla fall vara överens om innehållet. Risken att någon skulle rycka Ring innan allt är påskrivet bedömde Sköldmark uppenbarligen som så liten, att han ansåg att han kunde släppa nyheten trots att allt inte är påskrivet och därmed klart.

NA: ÖSK:s första träning: ”Vi är överens med Sebastian Ring” (video)


Tillägg: ÖSK bekräftar via Twitter.

NA: Ring skriver tvåårskontrakt med ÖSK: ”Vill göra allt för klubben – och sedan vidare ut i Europa”
ÖSK: Två nya år för örebrosonen Sebastian Ring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.