Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/02: Årets första cupturnering

ÖSK Ungdoms 02:or,nu  nyblivna femtonåringar i fotbollens klassindelning, var under det just avlutade året väldigt aktiva med deltagande i ett antal cupturneringar. De börjar sitt nya cupår med en resa till Växjö för deltagande i LE Elite Cup, som avgörs från torsdag – fredag den här veckan. Turneringen spelas inomhus på en fullstor konstgräsplan i Växjös Tipshall.

Redan i gruppspelet möter ÖSK på svåra motståndare.
Segeltorps IF mötte ÖSK två gånger under Sverigecupen i Karlstad. Båda gångerna förlorade man – i gruppspelet med 2-1 och i cupens final med 3-0.
Västerås SK har förstärkts kraftigt och har bland annat tagit in Västerås IKs 02:or.
IK Sturehov. Lite fantasilöst måhända av arrangörerna att placera ÖSK och Sturehov i samma grupp. Men det brukar bli tuffa matcher mellan två lag som känner varandra väl.

De deltagande 12 lagen är indelade i tre grupper om fyra lag. Ettor, tvåor och de två bästa treorna går till A-slutspelet. Övriga lag spelar placeringsmatcher.

Efter avslutad cupturnering gäller det att snabbt ta sig tillbaka till Örebro igen. För på lördagen kl. 10:15 skall truppens futsalspelare möta Laxå IF i en DM-semifinal.

P15/02 – LF Elite Cup: Spelschema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.