Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen futsal 2016: Cupseger för ÖSK Söder Dam

ÖSK-familjen lyckades under gruppspelet att placera hela 6 lag i finalspelets semifinaler. Av dessa var det tyvärr bara ett lag som lyckades gå hela vägen fram till finalvinst. Att det skulle vara det starka laget i F01/02 (förstärkt med en spelare från Rynninge) som gick i land med den uppgiften kom inte som någon överraskning.

I övrigt fick lagen finna sig i att bli utslagna redan i semifinalen – i tre fall dock först efter att en straffsparksläggning behövdes för att skilja semifinalisterna åt. Något som bland annat drabbade de starka pojklagen i P14 och P15. Till deras försvar skall dock sägas att de inte tränar inomhus utan att det mer var en ”kul grej” att ställa upp i inomhuscupen.

Resultat från Örebrocupen. Segrare och bästa ÖSK-placering.
P10. Segrare Rynninge IK. Inget ÖSK-lag i slutspelet
P11. Segrare Laxå IF. ÖSK Svart besegrades av Laxå i semifinalen med 3-0
P12. Segrare BK Forward e.s. ÖSK Svart förlorade sin kvartsfinal mot ett lag från Adolfsberg efter straffar.
P13. Segrare Laxå IF. ÖSK förlorade semifinal mot Laxå med 3-2
P14. Segrare IK Sturehov. ÖSK förlorade semifinal mot Sturehov e.s.
P15. Segrare Rynninge. ÖSK förlorade semifinal mot Karlslund e.s

F05/06. Segrare Adolfsbergs IK. Inget ÖSK-lag i slutspelet
F03/04. Segrare Norrstrands IF e.s. ÖSK förlorade semifinal mot Adolfsberg med 2-1
F01/02. Segrare ÖSK Söder som i finalen besegrade Rynninge IK med 1-0 (Vanessa Mujic)

Med Örebrocupen avklarad riktas nu distriktets futsalintresse mot slutspelet i DM. I detta företräds ÖSK av lag i klasserna F15(02), F17(00), P15/02) samt i dam- och herrklasserna av lag från ÖSK Söder. I P17(00) deltog inte något lag från ÖSK. Slutspelet inleds på trettondagen med åttondelar och kvartsfinaler för herrlagen. På lördagen den 7 januari avgörs ungdomsklassernas semifinaler. Finalerna för ungdomarna samt semifinal och final för herr och dam avgörs söndagen den 8 januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.