Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK skrev avtal med Adam Bark

ÖSK meddelar på sin webbplats, att de kommit överens med Adam Bark om ett treårskontrakt. Adam som är född år 2000 kom till ÖSK från IK Sturehov inför den här säsongen och har huvudsakligen spelat med U17-truppen.

Adam är en offensivt lagd spelare som oftast återfinns till vänster på mittfältet eller i anfallet. Han har definitivt näsa för var (motståndar)målet är beläget. I skytteligan för årets pojkallsvenska för spelare födda 1999 (U17) placerade han sig som tvåa med sina 21 gjorda mål.

ÖSK: Adam Bark fortsätter i ÖSK

Det här var den fjärde yngre spelaren som ÖSK givit eller förlängt ett kontrakt med den här hösten/vintern. Tidigare har David Holm (1997) fått sitt kontrakt förlängt med 1 år. Treårskontrakt har klubben skrivit med Arvid Brorsson (1999) samt Martin Trinh och Adam Bark (båda födda år 2000).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.