Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hjärnskakningar och tillfrisknanden

NA:s Lasse Wirström, som verkar vara den journalist som får ta hand om det mesta som är ÖSK-relaterat nuförtiden, var på plats och kollade ÖSKs sista träning för året. Saknades gjorde då Oscar Jansson och Viktor Sköld. Förklaringen ett hopslag i en nickduell under fredagsträningen i förra veckan. Båda drabbades av hjärnskakning och håller nu på att ta sig tillbaka till spelbart skick igen. På sätt och vis tur då att truppen inte återsamlas förrän i början av januari.

I örvrigt rapporteras Logi Valgardsson (exostos) och Martin Lorentszon (baksida) vara fullt återställda från sina respektive skador. Patrik Haginge är så gott som återställd även om han ännu inte deltar i spel på fullstor plan. Man räknar dock med att när träningen drar igång igen efter helgerna så kan han gå för fullt.

NA: Stjärnkrocken på ÖSK-träningen: ”Det var en riktigt otäck smäll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.