Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kontrakt för Trinh

Efter uppståndelsen med Filip Rogic meddelade ÖSK idag även att de förlängt kontraktet med Martin Trinh. Jag skriver förlängt eftersom jag tror att han hade ett redan tidigare. I alla fall brukar hans klubbtillhörighet hos SvFF anges som Örebro Elitfotboll och inte Örebro SK FK.

Martin, född år 2000, tillhör den grupp av spelare som kom över till ÖSK från Sturehov inför säsongen år 2015. Nu har han skrivit ett treårskontrakt som innebär att han kommer att vara ÖSKare fram till och med det år då han fyller 19.

Martin, som spelar högerback, kommer gärna fram i hög fart efter sin kant för att sedan söka den klassiska snett-inåt-bakåt passningen.

ÖSK: Tre nya år för Martin Trinh
SvFF Landslagsdatabasen: Martin Trinh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.