Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Vinster för Söder Dam och Ungdom

Futsalsäsongen grundomgångar går mot sitt slut. Igår hade vi två ÖSK-lag i elden och båda kunde boka in rätt stora vinster.

F15/02.
I den yngsta DM-flickklassen besegrade ÖSK Söder (som egentligen är ÖSK Ungdom till allt utom namnet) IFK Askersund med 5-0. Ett väntat resultat får man väl tycka. Askersund kom till Örebro som nollpoängare och fick åka tomhänta hem igen.

ÖSK ställde upp med följande Matchtrupp: Lisa Davidsson, Eila Wennerholm, Erica Andersson, Sanna Lundström (k), Tilda Ståhl, Tilde Brunke, Miranda Björk, Cornelia Fernsten, Amanda Södergren och Mathilde Bjaaland.

Serien avgörs på torsdag då ÖSK möter Lillån på sin hemmaplan. ÖSK har en viss fördel tack vare en målskillnad som är ett mål bättre. Av hittillsvarande resultat att döma verkar ÖSK, Lillån och Adolfsberg vara någorlunda jämbördiga lag. Vinst mot Lillån är i så fall en fördel eftersom det innebär att man får möte ett lite svagare lag i DM-semifinalen. Men det är klart – vill man vinna DM skall man kunna slå alla lag.


ÖSK Söder Dam, lag 2.
Söderdamernas lag 2 (förstärkta av formstarka Josefine Zandén) besegrade Adolfsbergs IK. Det innebär att så när som i den första matchen mot Frövi har söderdamerna vunnit allt som går att vinna i serien.

Serien avgörs på lördag då RIG Möter Frövi. Vinnaren får en kavartsfinalplats i DM.

Matchtrupp: Fanny Edvinzon, Hanna Persson, Rachaelle Swami, Klara Thorsén (k), Ebba Lundkvist, Linnéa Wetterberg, Isabelle Fredriksson, Olivia Puhls och Josefine Zandén.
Målgörare: Josefine Zandén, Hanna Persson, Rachaelle Swami, Ebba Lundkvist och ett mål som Adolfsberg gjorde i eget mål.

ÖSK Söder Dam: Vinst i serieepilogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.