Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Helt klart med Fagerström

Alexander Axén hävdade redan för några dagar sedan att allt var klart beträffande en förlängning av kontraktet för ÖSKs andremålvakt Anton Fagerström. Spelaren själv verkade dock på NA:s förfrågan inte helt övertygad om saken. Men nu har kontraktsförhandlingarna uppenbarligen gått i mål.

ÖSK meddelar på sin hemsida att man kommit överens om en ettårig kontraktsförlängning.

Jag undrar vem det var som ville att det bara skulle bli ett ettårskontrakt, vilket är ovanligt kort. Var det Fagerström som ville hålla framtiden fri utan att vara bunden till ÖSK. Eller var det ÖSK som inte ville skriva längre med tanke på att man har två duktiga 19-åringar av vilka någon kanske skulle kunna ta över nästa år. Fast då behöver de spela riktig seniorfotboll vecka in och vecka ut. Matcherna i U19 och U21 räcker inte till för att de skall vara utvecklande utöver en viss nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.