Futsal: Femte för F17

ÖSK Söders F17-lag gjorde vad som förväntades igår då de avslutade årets gruppspel genom att i Pettersbergs Bollhall besegra IF Eker med 5-1. Nollpoängarna från Eker var faktiskt betydligt bättre än vad tabellplaceringen indikerar. Bra och intensiva i sitt försvarsspel – deras problem är att de knappt gör några mål. Och då vinner man inte så många futsalmatcher.

Hemmalaget (som alltså var Eker) höll ställningen oavgjord och mållös fram till halvtidssignalen. Söder dominerade spelet men hade ändå svårt att spela sig till några riktigt bra chanser framför mål. Passningarna mot fria spelare liknande allt som oftast hårda skott. Svårt att göra något då.

I andra halvlek blev det bättre när skotten i stället mestadels riktades mot Ekers mål i stället för mot egna lagkamrater. Agnes Andersson öppnade målskyttet redan efter en minut i andra halvlek och sedan var det bara att köra på.

ÖSK Söder Dam: Femetta i serieepilogen