Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Fagerström kommer att förlänga

Det verkar som om ÖSK och Anton Fagerström är på väg att förlänga den senares kontrakt. Alexander Axén säger till NA att det är klart om än ej påskrivet. Fagerström är lite mer återhållsam i sin kommentar till kontraktsläget.

En förlängning verkar dock vara nära. Fagerström som kom till ÖSK från Nyköping – efter det att Jacob Rinne lämnat – skrev ett kontrakt som bara sträckte sig ett halvt år framåt i tiden. Oklart varför det blev för en så kort tid. Ville ÖSK testa honom ordentligt först eller var det så att Fagerström hade alternativa planer? Omöjligt att säga för en utomstående, men det halva året han skrev på för var ovanligt kort. Så brukar man ju göra om man har en skada eller liknande som skall överbryggas, men inte om man söker en andramålvakt på riktigt.

Jag tycker att det känns bra med Fagerström som back-up i truppen. I de U21-matcher jag sett honom spela har han sett stabil och säker ut och jag kan inte påminna mig att han gjort några större tabbar.

NA: ÖSK förlänger med målvakt: ”Jag trivs bra här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.