Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stark insats av ÖSK i ligacuperna

ÖSKs tre lag gick igenom de tre klasserna i Ligacupen utan att behöva inregistrera en enda förlust. Därmed är de också vidare till cupens A-slutspel som börja med ett nytt gruppspel i mitten av februari. I A-slutspelets grupper ingår gruppsegrarna samt några av de bästa tvåorna från de olika kvalificeringsgrupperna.

Värt att notera är att det bara var två klubbar som fick med alla sina tre lag till A-slutspelet via förstaplaceringar. De två är ÖSK samt Malmö FF. Ett bra bevis på att det både finns bredd och kvalitet i ÖSKs akademiverksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.