Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Ligacupens gruppspel skall avgöras

Avgörandet i Ligacupsgruppen för ÖSK U17 har släpat lite jämfört med U19 och U16, men i kväll är det dags för gruppen att avgöras.

Förutsättningarna innebär att faktiskt tre olika lag kan ta gruppsegern och platsen i A-slutspelet i ”vår”.

ÖSK vinner gruppen om man besegrar BK Forward i kvällens örebroderby.
BK Forward vinner gruppen om de besegrar ÖSK i kvällens örebroderby.
Carlstad United vinner gruppen om de besegrar Degerfors med mer än 1 mål i kvällens värmlandsderby om ÖSK och Forward spelar oavgjort.

Om Degerfors tar poäng av Carlstad United så räcker ett oavgjort resultat för ÖSK mot Forward för att de skall ta sig till A-slutspelet.

ÖSK och Forward möttes för knappt två månader sedan i DM-finalen för klass P16. Då vann ÖSK med 3-1 i en match i vilken båda lagen skapade en hel del chanser.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Simon Gustafsson (mv), Martin Andersson (mv), Martin Trinh, Manne Ljunghaga, Helmer Andersson, Lucas Parkedal Stenfelt, Carl Henning, Riad Ishkadzihev, Max Häll, Marcus Kanto, Gabriel Yildiz, Adam Bark, Samuel Nielsen, Malcolm Stolt, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Nadir Ayeva och Odilon Sangwa.

ligacup-mot-forward

De flesta grupperna är redan klara beträffande vilka lag som går till A-slutspelet som gruppsegrare. Hos Svensk Elitfotboll, vilka tillsammans med ÖLFF administrerar Ligacupen, finns en sammanställning över de lag som gått vidare i klasserna U19, U17 och U16.

SEF: Snart klart för slutspel i Ligacupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.