Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P02/15: Gruppseger i futsal-DM

Det har varit tätt på given i futsalens grundserie för ÖSK Ungdoms blivande 15-åringar. Igår besegrades BK Forward med 3-1 och slog man IK Sturehov med 7-2. Därmed är gruppspelet redan avklarat för laget som kan konstatera, att även om serien haltar en hel del så kommer inget lag att kunna komma ikapp ens vid maximal poängutdelning. ÖSK har vunnit fyra av de fem matcherna och spelat oavgjort i den femte.

I dagens match ställde ÖSK upp med följande Matchtrupp: Elliot Lund, Viktor Berséus, Rasmus Gustavsson Engdahl, Jash Narshi, Mahmoud Madadi, Jacob Nyström, Joel Andersson Segerlind, Theodor Hessel, Herman Ragnarsson, Sam Khalili Motlagh, Sebastian Forsberg (k) och Hampuz Cederlind.

Närmast på programmet för laget står nu Örebrocupen (tror jag) som spelas mellan jul och nyår. DM-semifinalen spelas den 7 januari och en eventuell final dagen därpå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.