Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Hur man håller siffrorna nere

ÖSK Söders herrlag skulle ha mött Åmmebergs IF i kväll. Laget från Askersund har dock lämnat återbud och förlorar väl därmed med 3-0. ÖSK Söder har hittills snittat 7,5 mål per match så det kanske var ett klokt drag. Fast en w/o kan ju ibland få andra följder som böter och kanske till och med uteslutning. Det senare berör dock knappast Åmmeberg särskilt mycket eftersom de redan ligger sist.

ÖSK Söder får i stället lite mer tid på sig för att koncentrera sig på matchen mot Sköllersta i morgon som man väl kan kallas en ren seriefinal. Det lag som vinner den matchen lär gå till DM-slutspelet.

Tillägg: Jag trodde att Sköllerstas förlust hade kommit mot Örebro Futsal Club lag 2, som väl är för bra för de övriga lagen i den här serien och som Söder har kvar att möta. Så var dock inte fallet. Sköllersta förlorade mot Päronbollarna och har även de kvar matchen mot Örebro Futsal. Något som alltså gör att Söder som redan slagit ungdomarna i FC Päronbollen har ett något bättre utgångsläge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.