Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Pettersson till Östersund?

Göteborgsposten avslöjar (som tidningarna brukar skriva), att IFK Göteborgs mittfältare Tom Pettersson är på väg till Östersund.
– Vi är väldigt intresserade, men ingenting är helt klart, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg till tidnigen.

Det har ju tidigare ryktats om att ÖSK skulle ha Pettersson på sin önskelista. Om han nu går till Östersund kan det bero på två saker. Antingen att Pettersson valde Östersund före Örebro, vilket inte verkar så troligt om det inte är så att han även är väldigt skidintresserad. Rent ekonomiskt kan väl Östersund inte på långa vägar matcha Örebro och det är förmodligen den aspekt som avgör de flesta övergångar.

Eller så har ÖSK bestämt sig för att inte gå vidare. Vilket i sin tur betyder, att RÅP har bestämt sig för att stanna eller att klubben har någon annan i deras tycke intressantare mittfältare på ingång.

Om ÖSK har avstått så får väl det sägas vara rätt positivt.

GP AVSLÖJAR: Lämnar Blåvitt för allsvenska konkurrenten

Tillägg 161201: Övergången bekräftas.
IFK Göteborg: Tom till Östersund
Östersunds FK: Tom Pettersson har skrivit på för 3 år framåt

1 kommentar – kommentera

Magnus Pettersson

Bra analys om varför Pettersson hamnade i Östersund i stället för Örebro. Känner också att Örebro säkert var förstavalet för Pettersson – om nu Örebro velat. Precis som skriver – om ÖSK avstått så får det väl ses som positivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.