Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/01: Fyra ÖSKare till Bosön

Förbundskapten Magnus Wikman har kallat 67 spelare födda 2001 till ett läger på Bosön 8-11 december. Av dessa är fyra stycken från ÖSK. De uttagna är Helmer Andersson, Nadir Ayeva, Marcus Kanto och målvakten Jacob Nilsson. Vissa frågetecken finns det väl beträffande skadestatusen för Nadir Ayeva som råkade ut för en fotskada i ligacupsmatchen mot Degerfors för någon vecka sedan. Jacob Nilsson har jag inte sett på plan eller i någon laguppställning på ett bra tag och kan möjligen även ha varit skadad.

Tillägg: Jacob har varit knäskadad, men är nu åter i träning. Enligt information från en tillförlitlig källa.

Inga andra spelare från Örebro kom med i det här svepet.

SvFF: P15-läger på Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.