Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK tar emot Carlstad United

I ett än så länge väldigt tajt gruppspel tar ÖSK U17 i morgon emot Carlstad United. Värmlänningarna spelade i sin första match i serien oavgjort mot vad som i alla fall på papperet såg ut som ett starkt lag från BK Forward. Det oavgjorda resultatet innebär givetvis att det för dem enbart är seger som räknas om de vill vara med om kampen om en gruppseger.

Hemmalaget har ett lite bättre utgångsläge efter en vinst om än knapp mot Degerfors i den första omgången. Laget behöver dock en vinst till för att koppla greppet på BK Forward inför vad som ser ut att kunna bli en avgörande match i den tredje och sista omgången. Forward har redan spelat sin andra match i vilken de besegrade Degerfors – även de med ett uddamål.

ÖSK skriver på laget hemsida, att man saknar en del av sina spelare på grund av skador och sjukdomar. Tre spelare från U16 får därför plats i truppen. En av dessa är nyförvärvet Jonathan Rasch från Latorps IF. Denne är faktiskt född 2001 men har redan hunnit med att spela div 4-fotboll med och lär väl därför knappast ha problem med den fysiska delen av spelet.

Kallad matchtrupp: Martin Andersson (mv), Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Helmer Andersson, Ryad Iskhadzhiev (U16), Carl Henning, Joel Nilsson, Malcolm Stolt, Gabriel Yildiz, Marcus Kanto, Dino Salcinovic (U16), Jonathan Rasch (U16), Lukas Julher, Samuel Nielsen, Adam Bark, Odilon Sangwa, Max Häll och Abbubakar Abduwalli.
Anm. Även Helmer Andersson och Marcus Kanto är födda år 2000, men deras trupptillhörighet är U17.

u17-mot-cu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.