Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Astrit har fått förslag?

Fotbollskanalen tar upp Astrit Ajdarevics framtid och kan ”avslöja” att Astrit nu har fått en kontraktsförslag från AEK Athen. Denne vill inte kommentera just den saken närmare utan nöjer sig med att konstatera att det finns intresse från många håll. Men allt skall enligt Astrit vara rätt för att han skall vara intresserad. På fotbollsplanen och i lönekuvertet.

På frågan om han kan tänka sig att stanna i ÖSK blir standardsvaret att visst kan han det. Men då måste det satsas.

Jag tror nog att Astrit vet att ÖSK inte kan eller kommer att satsa mer än vad man gjort i år. Så länge intäkterna inte ökar kommer inte heller kostnaderna att få göra det. Det finns ingen anledning att tro annat än att nästa års trupp kommer att se ut ungefär som årets.

Fotbollskanalen: ”Avslöjar”: AEK Aten har gett Ajdarevic kontraktsförslag

AEK Athen är säkert en intressant klubbadress för Astrits del. De kan säkert betala avsevärt mer än vad ÖSK kan (eller vill). Samtidigt är det nog väldigt tufft i Grekland för de som inte lyckas slå sig in i laget. Och jag har svårt att se Astrit göra det. Han är nog lite för tungfotat och omständlig för att kunna göra sig gällande i den fotbollsmiljön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.