Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Storseger för Söder Herr

Zammi Strömblad (6 mål), Andreas Lundgren (hållen nolla), Ibrahima Diagne och Pontus Brunzell (3 mål) hade all anledning att se glada ut efter storsegern mot Simon SK.

Zammi Strömblad (6 mål), Andreas Lundgren (hållen nolla), Ibrahima Diagne (1 mål) och Pontus Brunzell (34mål) hade all anledning att se glada ut efter storsegern mot Simon SK.

ÖSK Söders herrar avverkade på tidig kvällstid sin fjärde match i årets DM-gruppspel. För motståndet i Vivalla Ballonghall stod Simon SK lag 2. Det blev väl aldrig någon riktig match. Söder var för bra, Simon kanske framför allt för få med bara två avbytare i första halvlek och bara en i den andra. Söder däremot kunde gå runt på 10 utespelare. Dessutom hade Simon ställt en utespelare i sitt mål, vilket inte alltid är helt lyckat.

Men Söder spelade bra och vann matchen med 12-0 efter 4-0 i halvtid. Matchvinnare för Söder blev först och främst Zammi Strömblad med 6 mål och Pontus Brunzell med 4. Andreas Lundgren i Söders mål hade väl inte så mycket att göra, men när han hade det gjorde han bra ifrån sig med bland annat några klassiska utglidningsräddningar.

ÖSK Söders matchtrupp: Ibrahima Diagne, Foad Farok Ahmed. Pontus Brunzell (k), Petter Brunzell, Peter Lars Jarrah, Fredrik Lundgren, Ejub Hadzimesic, Zammi Strömblad, Fredrik Jonsson, Patrik Sucurovic Hedström och Andreas Lundgren (mv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.