Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Storseger i futsal

ÖSK Söders herrlag gjorde precis som damerna och vann även sin tredje match i årets futsal-serie. Motståndarna från Askersunds lag 3 kunde inte stå emot då målfabrikationen rullade igång. Lagen i andradivisionen, som i år av någon anledning kallas div 3, får vid en serieseger en plats i DM-slutspelet. Något som väl Söder nu kan sikta mot efter den fina starten på inomhussäsongen.

Matchfakta:
1-0 Petter Brunzell
1-1 Omar Elmi Gedi
2-1 Ejub Hadzimesic
3-1 Pontus Brunzell
4-1 Pontus Brunzell
5-1 Zammi Strömblad
6-1 Foad Farok Ahmed
7-1 Kawar Haji
8-1 Pontus Brunzell
9-1 Foad Farok Ahmed
9-2 Teodor Petersson
10-2 Petter Brunzell

Matchtrupp: Allan Mohamadi, Elias Chabe, Ibrahima Diagne, Foad Farok Ahmed, Pontus Brunzell (k), Petter Brunzell, Fredrik Lundgren, Ejub Hadzimesic, Zammi Strömblad, Kawar Haji, Patrik Sucurovic Hedström och Andreas Lundgren (mv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.