Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2017: ÖSK spelar Atlantic Cup igen

NA skriver, att ÖSK för fjärde året i rad förbereder sig för den svenska säsongen genom deltagande i Atlantic Cup. ÖSK reser till Portugal den 28 januari och återvänder till Örebro den 8 februari. Cupspelet börjar den 31:a januari och finalerna avgörs den 7:e februari.

NA avslöjar – ÖSK klart för Atlantic cup: ”Var häftigt få möta stjärnor”

Utöver ÖSKs deltagande är det redan klart att även Djurgården, danska Aarhus samt tjeckiska ligatvåan Jablonec kommer att delta i cupen. Oklart dock om ÖSK kommer att få möta något av dessa lag. Om det blir som under de senaste två åren delas åtta deltagande lag in i två fyralagsgrupper. I gruppspelet möter dock inte alla alla utan det spelas bara två matcher. Cupen avslutas sedan med placeringsmatcher där ettorna från det två grupperna möts osv.

The Atlantic Cup 2017: Spelschema (som än så länge är tomt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.