Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sv. Cupen: Nygammalt motstånd

Svenska Cupen har lottats nu på eftermiddagen och för ÖSKs del blev det en rätt så bra lottning. Redan sedan tidigare var det klart att cupgruppspelet kommer att avslutas med en hemmamatch mot BK Häcken i den sista omgången. Premiärmatchen spelas också den på Behrn Arena och motståndare blir då Åtvidabergs FF.

I bortamatchen i den andra omgången lottades ÖSK mot BKV Norrtälje – ett lag som ÖSK känner lite sedan tidigare. De var nämligen ÖSKs motståndare i den andra omgången så sent som förra året. Den gången vann ÖSK med 3-0 efter mål av Daniel Gustavsson (Astrit Ajdarevic), Kalle Holmberg (Marcus Pode) samt Nordin Gerzic (frispark direkt i mål).

Speldagarna är för omgång 1, 18-19 februari, omgång 2, 25-26 februari och omgång 3, 4-5 mars.

Norrtelje Tidning: BKV ställs mot regerande mästarna i cupen: ”Vi har skrällchans igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.