Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Välfyllt helgprogram

Det verkar inte räcka för ÖSK Söders Damer att både första- och andralaget har match på söndag. Så därför åker man till värmländska Kil för att vara med i IF Kils futsalcup. Det är onekligen ett ambitiöst program. Tur då att man har en stor trupp att plocka spelare från.

IF Kil Cup 2016.
Cupen i Kil verkar vara den man lägger störst vikt vid den här helgen. I denna möter Söder i det inledande gruppspelet Hertzöga BK Grön, IFK Skoghall DF Vit och Degerfors IF Ungdom. Lag som jag tycker att Söder skall kunna slå. Skoghall mötte Söder i det regionala SM-gruppspelet och vann då med 9-2.

Till Kil åker man med följande starka spelartrupp: Stina Koskilampi (mv), Emma Pettersson, Emy Karlberg Traav, Emma Östlund, Lisa Sundell, Linnea Wetterberg, Wilma Franssila, Agnes Andersson, Anna Meijer, Sophie Pettersson, Olivia Puhls, Josefine Zandén och Caroline Zandén.

Andra potentiellt starka lag i cupen är QBIK och Rävåsen.

Slutspelet är sedan väldigt inkluderande. Dit går nämligen all gruppsegrare, alla grupptvåor samt de två bästa grupptreorna. Slutspelet följer kända mönster och prisutdelningen är inte förrän klockan kvart över elva på kvällen


Dam-DM div 1.
Till DM-gruppspelsmatchen mot IF Eker har delvis andra spelare kallats. Nämligen: Emelie Lundqvist, Klara Thorsén, Silvia Erkisi, Hanna Persson, Lisa Sundell, Olivia Puhls, Isabella Fredriksson och Anna Meijer samt möjligen en ännu inte namngiven målvakt.

soder-dam-mot-eker


Dam-DM div 2.
Även Söderdamernas andralag har match på söndagen. Ett väldigt ungt lag åker till Hallsberg för att att möta kombinationslaget från Sköllersta och Pålsboda. Till den matchen har följande spelare kallats: Vanessa Mujic, Klara Albertsson, Emma ”Maggan” Pettersson, Julia Andersson, Medina Secovic, Linnea Wetterberg, Emy Karlberg Traav och Emma Pettersson -99. Kanske att det saknas en dedikerad målvakt i det här gänget också.

soder-dam-mot-eker


F15/02
Som om inte det var nog spelar även flickorna i den yngsta DM-klassen (F15/02) sin första gruppspelsmatch i DM. De möter kl. 15:20 IF Eker i Mikaelskolans bollhall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.