Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mbombo tränar med Djurgården

Yannik Mbombo var i Örebro för träning och provspela med ÖSK under någon vecka i mitten av oktober. I en U21-match mot Degerfors gjorde han bra ifrån sig och två av målen. Inte tillräckligt bra dock för att ÖSK skulle känna sig frestade att lämna ett kontraktsförslag till honom. Eller så gjorde de det, men utan att få ett positivt svar.

Mbombo har ett kontrakt som sträcker sig fram till halvårsskiftet, men enligt den belgiska fotbollssiten VoetbalNieuws vill hans klubb bli kvitt honom redan under januari månads transferfönster. Enligt VoetbalNieuws har han sedan försöket hos ÖSK även hunnit med att visa upp sig hos norska Stabaeck. Nu är det alltså Djurgårdens tur att se om han passar in i klubbens framtidsplaner.

I den belgiska artikeln kan man för övrigt även läsa, att Club Brugge är intresserad av Djurgårdens kenyan Michael Olunga. Från belgiskt håll kopplar man därför ihop de två tänkbara övergångarna och ser Mbombo som en tänkbar ersättare efter Olunga.

Djurgårdens IF: Belgiske strikern Yannis Mbombo provspelar med Djurgården
VoetbalNieuws: Bewijst Standard Club Brugge een zeer goede dienst met deze transfer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.