Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Södervinst mot Päronbollarna

ÖSK Söders herrar spelade igår sin andra futsalmatch för säsongen. För motståndet stod FC Päronbollen – ett kamratgängslag som till större delen består av före detta spelare från ÖSK Ungdom med årgångsbeteckningen -96 samt däromkring).

Söder visade dock att gammal ännu en gång var äldst och vann matchen med 2-0. Laget är alltså fortfarande obesegrade och dessutom i serieledning. Men med bara två matcher spelade säger detta inte så mycket mer än att man haft en bra säsongsinledning.

Matchfakta:
03. 0-1 Pontus Brunzell
25. Varning Jacob Pehrson (Päronboll)
26. 0-2 Elias Chabe
27. Varning Pontus Brunzell
29. Varning Patrik Sucurovic Hedström

Matchtrupp: Allan Mohamadi, Elias Chabe, Ibrahima Diagne, Foad Farok Ahmed, Pontus Brunzell (k), Petter Brunzell, Fredrik Lundgren, Ejub Hadzimesic, Zammi Strömblad, Fredrik Jonsson, Patrik Sucurovic Hedström och Andreas ”Superlunkan” Lundgren (mv)


I en annan del av Örebro hade tidigare på kvällen namnändrade Örebro SK Futsalklubb gått på en riktig stjärnsmäll, när de i lokalderbyt besegrades av Örebro Futsalclub med hela 6-1. Det verkar ha varit rätt jämnt i första halvlek innan ett sent mål för Örebro Futsalclub öppnade upp matchen (till ÖSKs nackdel). Förutom resultatet får väl publiksiffran sägas vara den största överraskningen. Hela 1.586 åskådare var där och det lär vara något slags rekord för svensk seriefutsal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.