Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17/99: Brorsson till Bosön

Förbundskapten Tomas Turesson har kallat 67 spelare till läger på Bosön 27-30 november. En av de kallade till denna elitsammandragning är ÖSKs Arvid Brorsson. Något av en besvikelse faktiskt. Givetvis inte att Arvid är kallad utan att inte någon mer är det. ÖSK har ju tidigare haft en hel del spelare med i den här åldersklassens sammandragningar och att bara en platsar i ett så pass stort svep som 67 spelare, tycker jag är förvånande.

I övrigt kan konstateras att inte någon annan spelare från Örebro (eller Närke) finns med på uttagningslistan, som den här gången innehåller en hel del spelare från mindre (icke-SEF) klubbar. Det kan ju vara en medveten strategi att testa ett antal spelare som inte hör hemma i någon av SEF-klubbarnas akademier.

SvFF: P17-läger på Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.