Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: ÖSK inledde med seger i ligacupen

Tyvärr hade jag inte möjlighet att se U16-truppens första match, men det gick ju bra ändå ;-). ÖSK tog snabbt kommandot genom två mål under de första 10 minuterna. Halvtidsledningen 2-0 drygades sedan ut till 5-0 innan det blev dags för värmlänningarna att åka hem igen.

Därmed var det färdigspelat på hemmaplan i inledande delen av cupen för ÖSKarna. Återstår gör två bortamatcher mot först Degerfors IF och sedan Motala AIF.

Matchfakta (2*40).
05. 1-0 Joel Andersson Segerlind
07. 2-0 Algot Strömberg
43. 3-0 Dino Salcinovic
50. 4-0 Béchir Elsgard Brolin
53. Varning Gabriel Moshél
57. 5-0 Dino Salcinovic

Matchtrupp: Emil Olofsson (mv, U15), Hampuz Cederlind (mv, U15), Julius Höglund, Lucas Karlsson, Ryad Iskhadzhiev, Algot Strömberg, Marcus Kanto (k), Joel Andersson Segerlind (U15), Alexius Vestlund Bergquist, Béchir Elsgard Brolin, Mattias Mannerstål (U15), Rasmus Gustavsson Engdahl (U15), Samuel Hafdell, Karl Andershed, Olle Brorsson, Dino Salcinovic, Gabriel Moshél och Sebastian Forsberg (U15)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.