Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Första matchen

ÖSKs U16-trupp spelar idag sin första match då de i ligacupen ställs mot Karlstads BK. I och med skiftet från U15 till U16 har ansvaret för truppen gått över från ÖSK Ungdom till ÖSK Fotboll och laget har numera Behrn Arena som sin hemmaplan. Än så länge verkar det inte ha skett några större förändringar i truppens sammansättning (vad jag kunnat se). De tre pojklandslagsspelarna Helmer Andersson, Nadir Ayeva och Marcus Kanto tar av allt att döma ett dubbelsteg och får plats i U17-truppen. Gränserna mellan de olika trupperna verkar dock vara rätt flytande så de kommer säkert att spela en del med U16 också under den kommande säsongen.

Om kvällens motståndare vet jag inte så mycket. De deltog inte i årets regionala P15-serie och i SEF:s sextonårsserie gick det inte alls bra. (De kan ju ha haft många 15-åringar i det laget).

Till matchen mot KBK har ÖSKs matchtrupp kompletterats med några spelare från ÖSK Ungdoms U15-trupp.
Uttagna till matchen är: Emil Olofsson (mv, U15), Hampuz Cederlind (mv, U15), Lucas Karlsson, Karl Andershed, Ryad Iskhadzhiev, Sebastian Forsberg (U15), Olle Brorsson, Gabriel Moshel, Marcus Kanto, Dino Salcinovic, Algot Strömberg, Julius Höglund, Joel Andersson-Segerlind (U15), Samuel Hafdell, Bechir Elsgard, Mattias Mannerstål (U15), Alexius Bergquist och Rasmus Gustavsson Engdahl (U15).

Helmer Andersson och Nadir Ayeva var med U16:s distriktslag i Norrköping i helgen och spelar väl därför inte idag.

u16-mot-kbk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.