Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: RÅP kollar läget

Åhman Persson trivs i Örebro , men vill se alternativ.

Åhman Persson trivs i Örebro , men vill se alternativ.


Det kommer inte som någon överraskning (alls), att Robert Åhman Persson för tillfället funderar en hel del på var han kommer att spela fotboll nästa år. För några dagar sedan talade han med FotbollDirekt och då lät det som om han i första hand var intresserad av ett lag utomlands ”någonstans”.
– Hehe, det kan vara äventyr på många olika sätt. Men någonting annorlunda som jag inte varit med om tidigare. Allsvenskan och Skandinavien har jag spelat i och om det skulle finnas möjlighet till en annan liga, livsstil eller ja, vad det nu är, så skulle det kunna vara intressant. Sen om det är öst, väst, norr, söder vet jag inte.

FotbollDirekt: ÖSK-kaptenen om utgående kontraktet: ”Inväntar svar från olika äventyr”

Idag kom nyheten att han varit i kontakt med nyuppflyttade IK Sirius. Helt naturligt att Uppsala-klubben hörde av sig till RÅP, som verkar att räknas som en lokal talang trots att han väl aldrig spelade för klubben under ungdomsåren.

Uppsala Nya Tidning: Åhman-Persson aktuell för Sirius

För Åhman Persson som fyller 30 nästa år blir detta nog den sista möjligheten att skriva ett bra (välbetalt) kontrakt. Dessutom vill han nog väldigt gärna ha ett längre kontrakt. Ur det perspektivet är kanske inte Sirius ett så bra alternativ eftersom ingen egentligen vet om de har spelstyrka nog för att hålla sig kvar i allsvenskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.