Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rösta fram årets ÖSKare

Nordin Gerzic - årets bästa ÖSKare enligt Eyravallsbloggen.

Nordin Gerzic – årets bästa ÖSKare enligt Eyravallsbloggen.


ÖSK har nu på sin webbplats lagt ut en omröstning om vem som skall utses till årets ÖSKare. Det är snabba ryck som gäller. Omröstningen skall vara klar till lunchen på onsdag för att priset sedan skall kunna utdelas vid klubbens säsongsavslutning på onsdag kväll.

Det finns väl ingen så där riktigt självklar kandidat till utmärkelsen för den just avslutade säsongen. Eyravallbloggens andlige fader har lag sin röst på Nordin Gerzic, som levt upp till sin nya roll med ansvar för både det defensiva och offensiva arbetet på mittfältet. Det kan man förvisso säga och tycka om Robert Åhman Persson också, men Nordins konstruktivitet fäller avgörandet i hans favör.

ÖSK: RÖSTA FRAM ÅRETS ÖSK:ARE 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.