Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: ÖSK ut i kvarten (GAIS Open)

Efter en stark fredag gick ÖSK U14 gick som väntat idag till A-slutspelet i GAIS Open. På morgonkvisten spelade laget 2-2 mot Öster och strax före lunch avfärdades AIK med 3-0.

Vidare till A-slutspelet således, där laget lottats mot Jönköping Södra. Den matchen slutade av allt att döma oavgjord eftersom det slutresultatet anges till 9-8. Det blir alltså bara en placeringsmatch som avslutning för ÖSK i morgon.

I denna kommer de att få möta en gammal bekant, nämligen grannarna från Sturehov som gjorde en bra prestation när de kvalade in till A-slutspelet. I Sturehovs kvartsfinal var dock Kalmar FF alldeles för starka och vann med 5-0.

ÖSK och Sturehov är två lag som känner varandra bra med en del spelare som gått från det ena laget till det andra. Så det blir säkert en ”intressant” match även om det inte är nödvändigt att åka till Göteborg för att mötas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.