Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Bra start i GAIS Open

ÖSK Ungdoms U14-trupp har fått en bra start i GAIS Open turneringen och det skall nog mycket till för att de inte skall klara av att ta en plats i A-slutspelet.

Gruppspelet inleddes igår med två matcher som båda såg ÖSK som segrare. I den inledande matchen besegrades IFK Värnamo med 4-1 och därefter blev den vinst även mot norska Vålerenga.  I den andra matchen var dock segersiffrorna 3-2 knappare.

Idag på morgonen mötte ÖSK Öster och den matchen slutade 2-2. Inför de två avslutande gruppspelsmatcherna har ÖSK och Öster sju poäng och Vålerenga 6. Eftersom de två senare möts i den sista matchen för deras del Medan ÖSK har än så länge nollpoängaren AIK i sin sista match ser förutsättningarna för fortsättningen goda ut.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.