Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Broberg till Häcken?

Martin Broberg, som mer eller mindre stängt dörren för en fortsättning med ÖSK, för att i stället söka lycka och erfarenheter utomlands, kan enligt NA vara på väg till BK Häcken.

NA: Broberg på väg till Häcken: ”Inget jag vet något om”

Broberg, som väl inte är så van att hantera den här typen av frågor, kommer inte på något bättre att säga än att inte veta något om saken, när han konfronteras av NA beträffande ryktet. Han kanske har delegerat jobbsökandet fullt ut till sin agent.

Nu kan man ju fundera på vem det är som tipsat NA och vad de räknar med att kunna tjäna på det. Det är tänkbart att allt mer eller mindre är klart beträffande en övergång till laget från Hisingen och att ”någon” råkat försäga sig. Troligare är dock är att det är någon (typ Brobergs agent), som vill förbättra villkoren beträffande övergången till någon annan klubb, som planterar påståendet hso NA:s sportredaktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.