Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

På hösten är alla dörrar öppna

Jag hade en gång en chef som ansåg, att för att ett lyckat anställningsförhållande skall fortleva så krävs det att den anställde anser att han är överbetald och att arbetsgivaren tycker att han är överkvalificerad för sitt jobb (och lön).

Detta gäller i väldigt hög grad inom fotbollsvärlden där arbetskraftens rörlighet verkligen är hög. Bra spelare rör sig uppåt i systemet mot bättre lag och framför allt mot bättre anställningsvillkor. Spelare som inte levt upp till förväntningarna får kallt räkna med att söka en ny arbetsgivare då kontraktstiden gått ut.

ÖSK har i år en drös med spelare vars kontrakt går ut efter årets säsong. De allra flesta av dem betonar, att de gärna stannar kvar i ÖSK, men att de samtidigt håller dörren öppen för att byta klubb och arbetsgivare. Det gäller att se till att dörren går att öppna åt båda hållen.

Nu senast var det Astrit Ajdarevic och Robert Åhman Persson som till TT:s utsände efter Jönköpingsmatchen förklarade (om än något inlindat), att helst skulle de nog vilja byta klubb, men om de inte hittar något bättre så stannar de gärna kvar hos ÖSK.

TT (SvFF): Ajdarevic: ”Jag håller dörren öppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.