Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK har mest otur

Elena Lövholm på SVT:s fotbollsblogg lyfter fram det faktum att ÖSK är det lag i allsvenskan som har haft mest otur. Med otur i det här sammanhanget menas att de mött lag som för tillfället befunnit sig i bra form.

Underlaget för detta påstående är en beräkning som en av hennes lyssnare gjort. (Jag antar att denne Marcus är en ÖSK-supporter). Han har helt ”enkelt” tagit fram serietabeller för de senaste fem omgångarna och sedan kollat var i denna tabell ÖSKs aktuella motståndare befunnit sig.

SVT: ÖSK har mest otur i Allsvenskan

På torsdag möts för övrigt Allsvenskans två mest otursdrabbade lag. På andra plats i oturstabellen ligger nämligen J-Södra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.