Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Ligacupens gruppindelning klar

Nu är även gruppindelningen för klass U19 i Ligacupens första gruppspel fastlagt. ÖSK återfinns i grupp 8 tillsammans med Karlslunds IF, Syrianska FC och Värmbol FC. Karlslund har säkert ett bra lag med många spelare som redan prövat på spel i div 2. Syrianskas trupper i juniorklasserna brukar variera en hel del i kvalitet. Under de senaste åren har de inte varit så bra. Värmbol blir en ny bekantskap i de här sammanhangen. De startade upp sin akademiverksamhet för något år sedan och är nog mest med för att se och lära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.