Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenskan till Eskilstuna

Det ser ut som (herr)allsvenskt spel i Eskilstuna nu är väldigt nära. I kväll har ett årsmöte i Eskilstuna City godkänt ett samarbetsavtal med AFC United. Detta avtal innebär att AFC flyttar sin verksamhet till Eskilstuna.

I kväll besegrade dessutom Sirius  Halmstad i Superettan. Det resultatet innebär att Sirius nu är klara för allsvenskt spel samt att AFC:s försprång till HBK är fyra poäng med två matcher kvar att spela.

För AFC återstår en match mot Åtvidaberg på hemmaplan innan de i den sista omgången reser till Halmstad för vad som kan bli en kamp om en allsvensk direktuppflyttningsplats. Inget är alltså klart än beträffande vem som tar direktuppflyttningsplatsen, men AFCs chanser ser bra ut.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.