Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17/00: Ligacupens gruppindelning klar

Nu har ÖLFF lagt ut gruppindelningen för (de blivande) 17-åringarnas ligacup. 62 lag är anmälda och uppdelade på 16 grupper. I potten ligger en plats i vårvinterns A-gruppspel. Till denna kvalificerar sig höstens gruppsegrare samt de 8 bästa grupptvåorna.

ÖSKs lag hittar vi i grupp 9 tillsammans med DM-finalmotståndarna från BK Forward samt Carlstad United och Degerfors IF.

Degerfors har ett starkt lag i den här åldersgruppen. De blev tvåa både i den nationella grundserien och i A-slutspelet. Carlstad United deltog i en regional P16-serie med lag från Mellansverige. De verkar ha ett riktigt bra lag och de vann serien de i stor stil efter 20 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Karlslunds IF som gick bra i SEF:s nationella 16-årsserie verkar inte ha något lag med i ligacupen.

ÖSK börjar med en bortamatch mot Degerfors och har sedan hemmamatcher mot Carlstad United och BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.