Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA: Lorentzson kan missa resten av säsongen

NA rapporterar, att Martin Lorentzson har en skada på baksidan av ett lår och att han därför kan missa resten av säsongen.

Lite märkligt tycker jag att det låter. Jag var på dagens träning och såg Lorentzson i aktion. Han var förvisso inte med i den gemensamma träningen utan löptränade längsmed den ena långsidan med en klocka i handen och under överinseende av Sam Masih. Jag tyckte, att han sprang på rätt bra med ett mjukt och fint löpsteg och utan att visa upp några tecken på att han besvärades av en lårskada.

För övrigt verkar det som om ÖSK för närvarande har något av en ytterbackskris. Logi Valgardsson och Patrik Haginge rehabtränar. Valgardsson är närmast en återkomst, men var i och för sig inte med utomhus på dagens träning.

Daniel Björnqvist fick en smäll mot ena foten och var knappt med på den gemensamma uppvärmningen innan han gick in igen. Men han är i alla fall med i matchtruppen mot Kalmar. En matchtrupp som förövrigt bara innehåller 18 namn. Så brukar man inte göra om man är osäker på någon spelares skadestatus. Alternativen på högerbacksplatsen är väl i första hand Martin Broberg och Brendan Hines-Ike. Eftersom Carl Ekstrand Hamrén inte finns med i matchtruppen så ser man nog inte Brendan som högerback den här gången.

NA: Lorentzson skadad – kan missa resten av säsongen: ”Har ingen prognos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.