Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK avslutar med streckstrid

I kväll avslutar ÖSK årets spel i pojkallsvenskan och det är en hel del som står på spel – för motståndarna. IF Elfsborg håller för tillfället den andra slutspelplatsen i den södra serien. Men ledningen är inte större än två poäng före Malmö FF. Om Elfsborg inte får med sig en trepoängare från Örebro är risken mycket stor att Malmö tar över slutspelsplatsen. De möter i sin sista match Mjällby AIF på bortaplan. Inte någon lätt match men ändå en motståndare som MFF skall kunna besegra.

ÖSK kommer från en mindre bra insats senast. Förlusten med 5-1 på bortaplan mot J-Södra ger förhoppningsvis den tändvätska som behövs för att ge Elfsborg en tuff fight om poängen. ÖSK saknar Martin Trinh som blev utvisad i Jönköping. Dessutom slet några av spelarna hårt i DM-finalen i förrgår och frågan är hur väl de hunnit ladda om sina batterier.

u17-mot-elfsborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.