Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: DM-final mot BK Forward

I kväll möter ÖSK BK Forward i DM-finalen för P16. Förutom DM-plaketterna står det givetvis mycket prestige på spel.

ÖSK tar som man brukar vid dessa matcher ut sitt bästa lag oberoende av vilken trupp spelarna tillhör. Det innebär att spelare som tillhör U17 finns med i matchtruppen tillsammans med tre landslagsspelare från U15.

Följande spelare är kallade: Simon Gustavsson (mv, U17), Jacob Nilsson (mv, U15), Lucas Parkedal Stenfelt (U17), Martin Trinh (U17), Helmer Andersson (U15), Manne Ljunghaga (U17), Carl Henning, Gabriel Yildiz, Marcus Kanto (U15), Lukas Julher, Jonathan Forsberg, Adam Bark (U17), Max Häll, Samuel Nielsen, Odilon Sangwa (U17), Nadir Ayeva (U15), Johannes Hjulström och Abbubakar Abduwalli.

Även Forward kommer med en stark trupp som toppas av P16-landslagsmannen Elias Durmaz.
BK Forwards Matchtrupp: Afram Jakob (mv), Aklam Mutebi (P15), Anton Erkén, Carlos Durmaz, Christian Kurt, Daniel Gouriye, Dennis Koss, Edvin Bukva, Elias Durmaz, Eliyo Turkan, Gabriel Alp, Johan Chamoun, Levon Celik, Michael Khazzoum, Sebastian Molnar (mv) och Sebastian Hautamäki.

Anm. Målvakten Sebastian Molnar samt kusinerna (?) Alexander och Elias Durmaz tillhör BK Forwards A-lagstrupp.

Vägen till finalen.
Kvartsfinal.
Nora BK – ÖSK 1-6
Rynninge IK – BK Forward 1-4

Semifinal.
ÖSK – Mariebergs IK 3-2
BK Forward – IFK Kumla 2-0

p16-dm-final

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.