Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Hemmamatch mot Degerfors

I kväll möter ÖSK Degerfors IF på Behrn Arena i den näst sista matchen i U21-seriernas B-slutspel.

Bortamatchen i Degerfors vann ÖSK med 1-0 efter mål av Mirza Turan. ÖSK ställde då upp med ett rent juniorlag sånär som på mittlåsets Brendan Hines-Ike och Carl Ekstrand Hamrén,  medan Degerfors hade några av sina A-lagsspelare med på plan.

Stark trupp representerar ÖSK.
Det blir jämfört med hur det brukar se ut i de här matcherna en stark trupp som ÖSK ställer upp med.
Från A-truppen: Anton Fagerström (mv), Carl Ekstrand Hamrén, Michael Omoh, Alfred Ajdarevic, Ferhad Ayaz, Jonathan Lundberg och Yannis Mbombo (provspelare).
Från U19-truppen : Gustaf Franck (mv),  Mirza Turan, Axel Påhlsson, Viktor Franssila, Oskar Sandberg, Mikael Loön, Kevin Johansson, Oliver Kåhed och Ebrima Jaiteh.

Hur det blir med Degerfors matchtrupper den här gången vet vi ännu inget om eftersom klubben ännu inte släppt någon förhandsinformation. Möjligt är att Degerfors kommer att ha Jonas Bohlin, från och med i år målvaktstränare för ÖSKs juniorer, i sitt mål – han behöver nog matchträning.

Bohlin har nämligen aktiverats av bruksgänget som reservmålvakt efter det att de i den senaste matchen mot GAIS fick sin förstemålvakt utvisad. Att Degerfors kan göra på det sättet beror på att Bohlin fortfarande var registrerad som spelare hos dem så det krävdes ingen övergång för att ta med honom igen.

u21-mot-degerfors

2 kommentarer – kommentera

ÖSK

Smärre korrigering, det var Brendan och Carl Eh senast mot Degerfors i mittlåset..

Ficedula hypoleuca

Tack, noterat och korrigerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.