Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust i Jönköping

ÖSK U17 förlorade gårdagsmatchen mot J-Södra med de stora siffrorna 5-1. J-Södra, ett lag som ÖSK borde ha kunnat besegra sett till de två lagens tabellplaceringar vann alltså stort. J-Södra med kniven mot nedflyttningsstrupen säkrade därmed med en match kvar att spela fortsatt spel i pojkallsvenskan.

ÖSK kom i underläge redan i den första halvleken. Albin Zidarics 2-1 mål gav väl lite hopp, men hemmalaget kunde några minuter senare öka på till 3-1. Matchen avslutades sedan med en rödkortsutvisning på Martin Trinh plus ett straffmål samt ytterligare ett baklängesmål.

ÖSK avslutar spelet i årets pojkallsvenska med en hemmamatch mot IF Elfsborg nu på fredag. Ett Elfsborg som måste ha en vinst för att vara säkra på att gå till slutspelet. Ett bra tillfälle att revanschera sig för ÖSK-laget som presterat rätt så bra under hösten mot de bättre lagen.

Matchfakta:
21. 1-0 Igor Popanicic
27. 2-0 Linus Lyck
58. 2-1 Albin Zidaric
70. 3-1 Gabriel Andrén
79. Utvisning Martin Trinh
79. 4-1 Alex Petrovic Straffmål
88. 5-1 Linus Lyck
90. Varning Edwin Lundkvist

De 11 som startade: Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Joseph Spångberg, Isac Eklöf, Adam Bark, Jonathan Aronsson (k), Albin Zidaric, Edwin Lundkvist, Manne Ljunghaga, Sebastian Ternevid och Lucas Parkedal Stenfelt.

På bänken satt det bara tre spelare: Gustav Pauly, Gabriel Yildiz (U16) och Jonathan Forsberg (U16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.