Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17/99: Landslagsdebut för Brorsson

Arvid Brorsson fick idag för första gången dra på sig den svenska landslagsdressen i skarpt lägen. Detta då Sverige mötte England i avdelning två av dubbellandskampen mellan de två länderna.

I den första vann Sverige med 1-0. Idag i den andra fick England revansch tack vare en 2-1 seger. Sveriges målskytt var precis som i den första matchen Nottingham Forests Anel Ahmedhodzic. Bra för statusen att kunna komma tillbaka till England efter att ha gjort två mål på engelsmännen, antar jag.

Arvid fick idag spela från start på favoritpositionen centralt mittfält. Trots att förbundskapten Tomas Turesson bytte in avbytarbänkens samtliga sex utespelare blev det fulla 90 minuter för ÖSKaren. Arvid som väl kan vara lite RÅP-ig i sin speltid varnades efter 29 minuter.

SvFF: Uddamålsförlust mot England

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.