Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch mot J-Södra

ÖSK har en bortamatch mot Jönköpings Södra då den näst sista omgången av pojkallsvenskan skall avgöras. ÖSK befinner sig vid det här laget i ett tabellmässigt ingenmansland. Avståndet till slutspelsstrecket är 16 poäng och till nedflyttningsdito är det 18. För Jönköpings Södra är situationen besvärligare. De behöver en vinst efter det att Motala AIF börjat flåsa dem i nacken.

ÖSK reser till Jönköping med följande spelartrupp: Simon Gustafsson (mv), Simon Bladh, Martin Trinh, Joseph Spångberg, Edwin Lundkvist, Albin Zidaric, Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal Stenfelt, John Kakraba, Gustav Pauly, Sebastian Ternevid, Jonathan Aronsson, Adam Bark, Isac Eklöf, Henrik Westher, Gabriel Yildiz (U16), Jonathan Forsberg (U16).

Matchen spelas på Jordbrovallen (naturgräs) och börjar kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.