Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK möter Hammarby

ÖSK tar i kväll emot Hammarby IF för den näst sista matchen i årets juniorallsvenska. Motståndarna har i princip redan säkrat en av de två slutspelsplatserna eftersom de ligger sex poäng före Jönköping Södra på tredjeplatsen och dessutom har de en överlägsen målskillnad.

ÖSK kommer närmast från en sur bortaförlust mot Sollentuna FK. Form och spelstryka har varierat en hel del under året. Revansch i mängder finns att utfordra efter bortaförlusten i början av juni med hela 5-1.

För ÖSKs del gäller att de har en U21-match på tisdag (Degerfors hemma) att ta hänsyn till då laget matchas i kväll.

u19-mot-hammarby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.