Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Cupspel i Varberg

ÖSK U14 deltar i helgen i Bockstenscupen – Varbergs GIFs elitturnering för klass P14. Tävlingen har ett ”traditionellt cupformat” där de deltagande 16 lagen först möts i gruppspel med 4 lag i varje grupp. De två bästa gruppspelslagen går till A-slutspel och övriga två till B-slutspel.

ÖSKs 01:or deltog i den här cupen förra året och tog sig hela vägen till finalen som dock förlorades mot Varbergs BoIS.

I årets tävling möter ÖSK under lördagen i tur och ordning BK Häcken (09:30), Halmstads BK (11:30) och Svalövs BK (14:30). Matcherna spelas 2*25 minuter så det blir en intensiv lördag för deltagande lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.